logo.png

ÉCHT CONTACT MENS & PAARD

MODULE 12

De Methode 2Moons® stelt je in staat om door middel van leiderschap en grondwerk, maar ook op basis van jouw intentie en persoonlijkheid, een écht diep contact met paarden te maken. Wat is écht contact maken nou precies?

Docent

 

Studielast
2 dagen

 

Prijs
€350,-

 

Data
zaterdag 4 april

zondag 19 april
 

Locatie
2Moons Bleiswijk

Bij écbt contact, een diepe verbinding een grenzeloos vertrouwen tussen mens & paard ontstaat EENHEID tussen mens & paard. In deze module wordt het oog getraind op het herkennen van écht contact. Hoe breng je zelf dat tot stand en wat is daarvoor nodig? Hoe kun je een paard volledig spiegelen en vervolgens afstemmen op het paard zodat het paard zelf dat échte contact met jou opzoekt?

Wanneer is dat contact er en wanneer niet? Wat gaat eraan vooraf en hoe krijg je dat contact voor elkaar?

Écht contact kunnen maken met mens en paard is een belangrijk gereedschap van een gediplomeerd 2Moons instructeur. Met écht contact ervaar je éénheid tussen mens en paard. Het paard kan de trainer volledig vertrouwen en zal zich volledig overgeven aan het leiderschap van de trainer.

 

Petra heeft mij fantastisch geholpen. Zonder haar inzicht had ik nooit geweten wat Astor mij wilde vertellen. Ik ben heel blij dat Petra ons verhaal kan gebruiken voor de opleiding. 


 

YVETTE VAN DEN BOS
GEDRAGSTRAINING

routebeschrijving2Moons.png