FLEUR DE BRUIJN:

"Waarom moeilijk doen als het samen kan?".

Heb jij een uitdaging met je paard of pony?  Of het nu gaat om problemen met trailerladen, een paard dat zich niet laat vangen in de wei of dat hij zijn hoefjes niet geeft? 

Fleur helpt je het probleem op te lossen met veel positiviteit, rust en liefde. Het doel is dat jij weer van je paard of pony kunt genieten en de dingen kunt doen die je graag wilt. 

Ook kun je Fleur benaderen voor privé lessen in paardengedrag of grond,- of loswerklessen. Dit kan op jouw of op haar eigen locatie. Haar twee paarden Api en Jackie staan altijd klaar voor wat leermomenten. 

top Instructeurs logo.png

MEER WETEN OVER PAARD EN GEDRAG?

Fleur biedt een halfjaarprogramma aan dat ze bij jou op stal kan geven en waarbij er met jullie eigen pony’s en paarden gewerkt wordt.
Zo leer je in zes trainingen van drie uur samen met je stalgenoten meer over hoe een paard leert, het kuddegedrag, de basisgezondheid en ga je in de praktijk aan de slag met grond,- en loswerklessen én een schrik,- en obstakeltraining.
 
Heb je angst voor paarden en wil je die overwinnen? Angst is een hele normale reactie op een groot vluchtdier. Inzicht in paardengedrag helpt je gevaarlijke situaties voor te zijn en een veilige omgang met je paard of pony te krijgen. Via bovenstaande privélessen met jouw eigen (verzorg)paard of (verzorg)pony of de paarden van Fleur kun je in je eigen tempo je angst overwinnen. Laat angst je paardengeluk niet belemmeren! 
top Instructeurs logo.png

AAN DE SLAG MET FLEUR

Neem contact op met Fleur de Bruijn voor het reserveren van een training en/of les.
Fleur de Bruijn Paardengedragstraining
 

telefoon: 06-51 83 80 78

email: fleur@paardengedragstraining.com

Gedragstraining: prijs op aanvraag.
Trailerlaadtraining: prijs op aanvraag.

Loswerk en/of grondwerkles: € 35,- per uur.

Reiskosten: 0,30 ct/km (vanaf Helvoirt). 

Bach Remedies: Flesje Bach remedie (30 ml): € 12,50. 2e flesje (in dezelfde bestelling): € 7,50.
Halfjaarprogramma: € 250,- per persoon (incl btw),(minimaal 5 en maximaal zes deelnemers), 6 dagdelen van 3 uur, meer informatie over het programma op aanvraag.

 

Het lijkt wel of Fleur kan toveren, mijn gevaarlijke onhandelbare arabier is veranderd in een rustige lieve pony. Ik kan hem weer overal aanraken en veilig zijn hoefjes uitkrabben. Anderhalf jaar na de training zijn we nog steeds een topteam!


 

WALLY WILHELMUS
GEDRAGSTRAINING

Bedankt voor je inzending!

CONTACT
MET FLEUR