PAARD & GEDRAG BEÏNVLOEDEN

MET BACH REMEDIES

MODULE 7

Bach Remedies zijn druppels gemaakt uit bloesems van bomen en struiken die een positief effect hebben op de gemoedstoestand van mens en dier. In deze module behandelen we alle 38 Bach Remedies die kunnen worden ingezet voor 38 verschillende gemoedstoestanden.

Een juiste samenstelling van verschillende Bach Remedies kunnen de gemoedstoestand en training 

van een paard positief beïnvloeden. Het klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet! Ervaring met het werken met de remedies  leert dat de Bach Remedies wél degelijk een prettige ondersteuning kunnen zijn om de training van een paard positief te ondersteunen. In deze module leren studenten een juiste diagnose te stellen voor een ondersteunende Bach-remedie voor mens en paard.
 

Ook gaan studenten hun eigen gedragspatronen en dat van hun paard onderzoeken en gaan ze beoordelen of een Bach Remedie eventueel voor henzelf en/of voor hun paard een positieve invloed zou kunnen hebben op bepaalde processen.

Docent

Studielast
3 dagen

 

Prijs module
€460,-

 

Data
zondag 22 maart
zaterdag 28 maart
zondag 29 maart

 

Locatie
2Moons Bleiswijk

 

Jolie reageert heel goed op de druppels. We zijn net terug van vakantie en ze is zó relaxed dat we haar bijna niet herkennen...! Het is een totaal ander paardje geworden!


 

SYLVIA KOOBS
BACH REMEDIES

2Moons
Hoekeindsehof 1

2665 JZ Bleiswijk
Ons team 2Moons Top Instructeurs
verzorgt trainingen door heel Nederland

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWBRIEF

VOLG ONS 

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

OP SOCIALE MEDIA

© Copyright