LEERPRINCIPES IN DE PRAKTIJK

HOE LEERT EEN PAARD?

MODULE 2

Hoe leert een paard? En nog belangrijker: Hoe leer je een paard ongewenst gedrag af en leer je een paard gewenst gedrag aan? Door het bestuderen en analyseren van trainingen uit de praktijk van 2Moons wordt inzicht in oplossingen en diverse trainingsvaardigheden ontwikkeld.

Docent

 

Studielast
3 dagen

 

Prijs module
€460,-

 

Data
maandag 20 april
zaterdag 25 april

zondag 26 april


Locatie
2Moons Bleiswijk

Het toepassen van leerprincipes in de praktijk bij het trainen met probleempaarden en paarden met diverse gedragsproblemen. Alle lesstof uit module 1 wordt gecombineerd met deze module over het werken in de praktijk met leerprincipes. Een koppeling kunnen maken vanuit de kennis van leertheorieën naar praktijksituaties met verschillende karaktertypen paarden is essentieel voor een succesvol gedragstraining.

Deze lesstof wordt ook met de studenten in de praktijk met paarden geoefend. De studenten krijgen na deze les een huiswerkopdracht om verder te oefenen en hun kennis en kunde in de praktijk te brengen. In module 3 komen we nogmaals door oefeningen met de paarden op deze lesstof terug. 

Deze module is ontwikkeld vanuit de enorme hoeveelheid praktijkervaring van 2Moons in het werken met diverse probleempaarden.

 

Kippenvel....
Wat doe jij toch fantastisch werk en ook zo super dat je deze 'magie' deelt met jouw studenten. 


 

ANGELINE CORNELIS
CURSUS LOS- EN GRONDWERK

2Moons
Hoekeindsehof 1

2665 JZ Bleiswijk
Ons team 2Moons Top Instructeurs
verzorgt trainingen door heel Nederland

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWBRIEF

VOLG ONS 

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

OP SOCIALE MEDIA

© Copyright