top of page
logo.png

LASTIG PAARD? ONTWIKKEL JEZELF

Een paard dat niet stilstaat met opstijgen, de trailer niet ingaat, slecht meeloopt of zelfs gaat liggen: welk probleem je ook hebt met je paard, het is oplosbaar. Daar is gedragsdeskundige voor mens en paard, Petra Vlasblom, van overtuigd. Met haar bedrijf 2Moons helpt ze mensen die problemen hebben met hun paarden. Ze richt zich daarbij niet alleen op het paard, maar ook op degene die ermee omgaat. Want uiteindelijk moet niet alleen het gedrag van het paard veranderen, als je blijvend effect wil hebben, zal ook dat van de eigenaar moeten veranderen.

Het begint allemaal met begrip en kennis. Begrip voor waarom een paard de dingen doet die hij doet, maar ook kennis van jezelf en je eigen handelen. Petra Vlasblom is van mening dat als mensen zich er beter van bewust zijn wat ze zelf doen en weten waarom een paard iets doet, alle problemen zijn op te lossen. Het is volgens haar ook veiliger en zinvol om je te verdiepen in het natuurlijke gedrag van een paard als je met paarden omgaat.

Een artikel over puppycursus voor paarden, natuurlijk paardengedrag, lichaamstaal, negatief denken, tijdsdruk en jezelf veranderen en ontwikkelen. Klik hier om het artikel te lezen op de website van Bit. 


Artikel gepubliceerd in Bit (online 2017)
Tekst: Valeska Nastaly

KOM NAAR DE
INFORMATIEAVOND
VAN ONZE UNIEKE 

PAARDENOPLEIDING

WIL JE ALLES
LEREN OVER
DE METHODE
2MOONS?

NEEM CONTACT
MET ONS OP EN
MAAK EEN
AFSPRAAK

WIL JE EEN
SUCCESVOLLE
TRAINING MET
JE PAARD?

bottom of page