GEDRAGSPATRONEN
& INTUÏTIE

MODULE 8

Wie ben jij? En wat maakt jou tot een uitzonderlijk goede trainer? Het gaat om diégene die de leadrope aan het paard vasthoudt. Dát maakt namelijk het verschil: Wie ben jij? Hoe ga jij om met problemen en/of weerstand? Ben jij in staat om, in alle omstandigheden, in jouw kracht te blijven staan en een ander te blijven te motiveren en stimuleren?

Docent

 

Studielast
6 dagen

 

Prijs
€790,-

inschrijven op een losse module is onder voorbehoud van beschikbaarheid, informeer gerust naar de mogelijkheden.
 

Data
Groep 1: 3 t/m 8 juni
Groep 2: 13 t/m 18 juli
Groep 3: 24 t/m 29 juli

Locatie
2Moons trainingcentrum
 in Frankrijk

In de opleiding van 2Moons leer je om (probleem)paarden te trainen én om jezelf (nóg beter) te ontwikkelen als mens en paardentrainer. Persoonlijke ontwikkeling is een zéér belangrijk onderdeel in de opleiding van 2Moons. Inzicht in jouw persoonlijke gedragspatronen zorgt ervoor dat je de kans krijgt om gedragspatronen die jou negatief beïnvloeden te doorbreken en juist om te buigen van zwakte naar positiviteit en kracht. Zo kan je, in plaats van steeds in je valkuil terecht te komen, juist gebruik maken van je innerlijke kracht en jouw kwaliteiten. 
 

Deze lesstof wordt ondersteund met persoonlijke ervaringen en voorbeelden uit het leven én uit de praktijk van 2Moons. We maken de vergelijking naar paarden trainen en naar verschillende trainingsmethoden en we gaan aan de slag om jouw intuïtie (verder) te ontwikkelen.

 

Het was fantastisch! Pluk er nu al de vruchten van. Inzichten meteen maar eens thuisgelaten en dat heeft de boel in beweging gebracht. Je kunt iets heel bijzonders Petra! Dank je wel voor alles. 


 

SANDRA VAN DEN HEUVEL
GEDIPLOMEERD GEDRAGSTRAINER

2Moons
Hoekeindsehof 1

2665 JZ Bleiswijk
Ons team 2Moons Top Instructeurs
verzorgt trainingen door heel Nederland

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWBRIEF

VOLG ONS 

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

OP SOCIALE MEDIA

© Copyright