team 2019-07-01T06:09:52+02:00

EVEN VOORSTELLEN

Sinds de start van de opleiding in 2011 hebben tientallen studenten aangetoond de Methode 2Moons® in theorie en praktijk zelfstandig toe te passen. Met een select aantal gediplomeerden

is 2Moons een samenwerking aangegaan. Dat maakt het mogelijk om op diverse locaties in Nederland lessen, trainingen en cursussen te volgen gebaseerd volgens de Methode 2Moons®.

2MOONS

TOP INSTRUCTEURS

2Moons werkt samen met een aantal toppers afgestudeerd van de opleiding. De 2Moons Top Instructeurs zijn professionele gedragstrainers en hebben voor dit beroep een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering afgesloten. 2Moons Top Instructeurs verzorgen lessen, gedragstrainingen, trailerlaad trainingen en cursussen van een zeer hoge kwaliteit gebaseerd op de Methode 2Moons®.

Het team 2Moons Top Instructeurs wordt in juli 2019 uitgebreid met acht nieuwe gedragstrainers. Het doel is om als enthousiast team onze kennis en kunde uit te dragen.

Nederland 2019 (Copy) (Copy) Placeholder
Nederland 2019 (Copy) (Copy)
Slide thumbnail

ONS TEAM

Petra Vlasblom
2Moons, Bleiswijk
info@2moons.nl
06-511 115 22
Sinds 2004 werkt Petra als professioneel gedragstrainer. Petra volgde opleidingen en cursussen in o.a.: dressuur, natural horsemanship, didactiek, communiceren met paarden, een driejarige studie aan de International School for Professional Horsemanship in België, workshops en een jaaropleiding bij Klaus Ferdinand Hempfling in Denemarken, cursussen bij Margrit Coates, een vierjarige studie gedragstherapie voor paarden, een opleiding tot coach en een opleiding systemisch werken.

Sinds de start van de opleiding van 2Moons in 2011 houdt Petra zich hoofdzakelijk bezig met het opleiden van professionele trainers en geeft ze lezingen, cursussen, en managementtrainingen over gedrag van mens en paard.

ONS TEAM

Jacqueline Herrings
Equi Jacky, Tilburg
jacqueline_herrings@hotmail.com
06-246 110 44
Het geeft Jacqueline veel plezier om een ander te leren hoe je een gedragsprobleem bij een paard kunt oplossen. Jacqueline weet namelijk nog heel goed hoe ze zicht voelde, toen haar eerste eigen paard weigerde de trailer op te lopen. Dat gevoel van onmacht, niet weten wat te doen en niet begrijpen waarom jouw paard ineens niet meer met je wil meewerken, kan ze zo weer oproepen. Als je eenmaal weet wat je moet of kunt doen, dan kun je weer vooruit. Jacqueline wordt ook heel blij als een eigenaar door begrip en kennis zijn of haar eigen paard weer leuk gaat vinden! Dankzij de Methode 2Moons® kan Jacqueline paarden trainen en eigenaren verder op weg helpen. Voor het jaar 2018 staat het behalen van het menbewijs voor het vierspan paarden en de opleiding werk aan de lange teugel van de NCSAH op de agenda. Want groeien is leuk, maar bloeien is nog leuker!  

ONS TEAM

Ingrid Smits
Gedragstraining voor paarden, Rotterdam
smitsi@xs4all.nl
06-211 844 85
Brengt je paard jou van A naar B in plaats van andersom? Of loopt hij dwars door je heen? Ingrid kan je leren hoe je die situatie ombuigt en voor je paard een prettig soort leider wordt. Ook voor de opvoeding van jonge paarden kun je bij haar terecht. Denk daarbij aan grondwerk, loswerk, schriktraining, longeren en wennen aan een zadel. Wil je paard niet in de trailer of vrachtwagen? Ingrid leert je paard rustig naar binnen lopen en legt stapje voor stapje uit wat ze aan het doen is, zodat je het daarna zelf kunt.

Klanten over Ingrid: 'Ze werkt met veel liefde en geduld, maar ook met een vleugje humor en heel veel enthousiasme.' 'Ingrid heeft zelf een KWPN-paard, maar kan met alle soorten uit de voeten.' 'Warmbloed, koudbloed, Shire of Shetlander; het maakt me niet uit. Ze zijn me allemaal even lief.'

AAN DE SLAG

MAAK EEN AFSPRAAK!

2Moons Top Instructeurs zijn direct te benaderen voor het afspreken van trainingen en lessen. De kosten van trailerlaadttaining en/of van een gedragstraining bij jou op locatie zijn €75,- per uur, met een maximum van €225,- per dag(deel). Richtprijzen voor grondwerk- en loswerkles zijn €30,- per uur. De reiskosten zijn €0,30 cent per kilometer.

  • Paardenfluisteraar
  • Karakter coach
  • Paardencoach
  • Trailerladen

Vandaag les longeren met dubbele lijnen van Jacqueline gehad. Kayleigh en ik hebben weer hard gewerkt. We zijn nu moe maar voldaan. Bedankt Jacqueline!

Sanne Kievit WergerLONGEERLES

Mijn jonge paard wilde niet eens bij een trailer in de buurt komen. Maar door het vertrouwen dat Ingrid hem gaf, is het probleem nu opgelost. Je moet hem nu tegenhouden, anders blijft hij erop lopen.

Joke LuijendijkTRAILERLAADTRAINING

Ingrid is een geduldige, lieve topper. Ik was bang voor mijn paard en durfde niet eens een rondje met haar te lopen. Nu loop ik met Phélina over een zeil met een paraplu boven ons hoofd. Ik heb zoveel geleerd, thanks!

Carina Meer MohrGEDRAGSTRAINING

Vier jaar heb ik moeite gehad met laden. Mijn paard Vino en ik hebben dankzij Jacqueline een betere band dan voorheen, waardoor de communicatie beter verloopt en hij dus daadwerkelijk de trailer op gaat.

Charlotte Mons van DoorenTRAILERLAADTRAINING

Contact

2Moons
Hoekeindsehof 1
2665 JZ Bleiswijk
06 - 511 115 22
info@2moons.nl
Top