top of page

CHARLOTTE BERKHOUT:

"Dream it, wish it, do it!".

De band tussen mens en paard; zo gaaf om daar aan te werken! Ik leer mensen graag hoe ze een fijn(er) contact kunnen krijgen met paarden.

Of het nu om een eerste kennismaking gaat, het leren rijden of los- en grondwerken. Hoe je kunt communiceren via je lichaamstaal, en met de kleinste signalen kan aangeven wat je wil. Met de Methode 2Moons leer ik je op een duidelijke, liefdevolle en zachte manier met een paard omgaan, problemen effectief oplossen en met veel plezier met een paard te werken.

top Instructeurs logo.png

VAKANTIE, NATUUR EN PAARDEN…GENIETEN!

Op onze Franse boerderij, gelegen in de Limousin, wonen en werken we samen met onze paarden.

Je kunt bij ons terecht voor een fijne vakantie tussen de paarden, midden in de natuur. Ook organiseren wij speciale cursusweken met paarden in de hoofdrol. Vakantie, natuur, paarden én veel te leren... genieten op en top!

VAKANTIE
IN DE GITE

Genieten op je eigen terras, met uitzicht op de paardenweide en de glooiende heuvels... Lekker koken in de gezellige keuken; de gite is van alle gemakken voorzien!
Prijs per week op basis van 2 personen. 
Juni € 550,-, juli & augustus: € 650,-, september: € 550,-. Per week op basis van 4 personen (extra slaapkamer) + € 125,-. De gite is ook op basis van 2 nachten te boeken.

VAKANTIE IN
DE SAFARITENT

Heerlijk slapen in de natuur en toch luxe! Onze sfeervolle safaritent is volledig ingericht en biedt ruimte aan 4 tot 6 personen. Met gezellige zitjes, hangmat en een speelweide!
Prijs per week op basis van max. 6 personen. Juni € 595,-, juli & augustus: € 695,-, september: € 595,-. De safaritent is ook op basis van 2 nachten te boeken.
top Instructeurs logo.png

AAN DE SLAG MET CHARLOTTE

Neem gerust contact op met Charlotte Berkhout voor meer informatie over mogelijkheden voor lessen en/of vakantie en beschikbaarheid.

Le Cheval D'or

email: info@lechevaldor.com

telefoon: 06-36 48 42 09

website: www.lechevaldor.com

Gedragstraining: € 50,- per uur (max 150,- per dag)

Trailerlaadtraining: € 225,- per training (dag) en 75,- per extra dagdeel.

Rijles: € 25,- per uur.

Buitenrit: € 20,- p.p. per uur.

Loswerk en/of grondwerkles: € 25,- per uur.

Bach Remedies: Flesje Bach remedie (30 ml): € 12,50. 2e flesje (in dezelfde bestelling): € 7,50.

 

De gite is smaakvol ingericht en Charlotte is een gastvrije host. De omgeving is prachtig en rustig. Kers op de taart: paardrijden met Charlotte. We raden Le Cheval d´Or absoluut aan.


 

KARINE
GAST LE CHEVAL D'OR

Cheval d'or.png

Bedankt voor je inzending!

CONTACT
MET CHARLOTTE

bottom of page