UNIEKE KANS!
OP 7 AUGUSTUS
START EEN EXTRA LEERJAAR VOOR EEN
KLEINE GROEP. OOK
IS HET VOLGEN VAN
 LOSSE MODULES
 MOGELIJK

 

OPLEIDING GEDRAGSTRAINER

MENS & PAARD

DOCENTEN

PETRA VLASBLOM
gedragstrainer, docent & coach

Petra Vlasblom is de oprichtster van 2Moons en directeur van de opleiding. Petra geeft een groot gedeelte van de theoretische- en praktische lesdagen.

Petra is zeer bevlogen in het overdragen van haar kennis en kunde betreffende het motiveren en stimuleren van gewenst gedrag. Daarnaast prikkelt, motiveert en begeleidt ze studenten om gedurende de opleiding meer inzicht te krijgen in hun karakter, hun eigen gedrag en in hun kwaliteiten en ontwikkelpunten. Petra begeleidt studenten zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak om ten volle in hun kracht te kunnen staan tijdens het trainen van paarden en het begeleiden van eigenaren.

KEURMERK VOOR KWALITEIT & PROFESSIONALITEIT

NRTO_keurmerk.png

LOCATIES

2MOONS HOOFDVESTIGING
Hoekeindsehof 1, Bleiswijk

Een groot gedeelte van de opleiding vindt plaats in de moderne, sfeervolle en representatieve les-, trainings- en coachingsruimte van 2Moons in Bleiswijk. 

Het bedrijfspand van 2Moons is goed bereikbaar via het openbaar vervoer en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het is, vanaf de snelweg, makkelijk bereikbaar en is gelegen tussen Den Haag, Rotterdam, Gouda en Zoetermeer. 

 

Ik vond het heel bijzondere jaren, heel veel geleerd op veel verschillende vlakken en ik heb niet het gevoel dat het nu eindigt. Het 2Moons gevoel neem ik in ieder geval voor altijd mee.


 

MARIEKE MORSINK
GEDIPLOMEERD GEDRAGSTRAINER

2Moons
Hoekeindsehof 1

2665 JZ Bleiswijk
Ons team 2Moons Top Instructeurs
verzorgt trainingen door heel Nederland

2Moons Frankrijk
Sautou Haut
47140 Ste Foy de Penne
Penne d’Agenais, 
France
 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWBRIEF

VOLG ONS 

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

OP SOCIALE MEDIA