logo.png

ONTWIKKEL
MEER KENNIS EN KUNDE
OVER PAARD
& GEDRAG

 

OPLEIDING GEDRAGSTRAINER

MENS & PAARD

UNIEKE PAARDEN
OPLEIDING

Deze erkende paardenopleiding is gebaseerd op de meer dan 10.000+ uren praktijkervaring in gedragstraining met paarden. Verrijking van kennis, praktijk en persoonlijke ontwikkeling gaan bij dit degelijke leertraject hand in hand.

De lesstof in de opleiding is erop gericht om gedragstrainers op te leiden die professioneel paarden trainen en eigenaren gaan begeleiden. Uiteraard zijn geïnteresseerden uit andere beroepsgroepen, die hun kennis over trainen en gedrag willen verbreden en studenten die de opleiding willen volgen voor hun eigen persoonlijke- of paardenontwikkeling ook van harte welkom.

 

De opleiding bestaat uit drie studiejaren van vijf modules per jaar van twee tot vijf lesdagen. Je schrijft in per studiejaar. Indien er genoeg ruimte in de klas is behoort deelname aan één of meerdere losse module ook tot de mogelijkheden.

KEURMERK VOOR KWALITEIT & PROFESSIONALITEIT

NRTO_keurmerk.png
petra-vlasblom.jpg

DOCENTEN

PETRA VLASBLOM
gedragstrainer, docent & coach

Petra Vlasblom is de oprichtster van 2Moons en directeur van de opleiding. Petra geeft een groot gedeelte van de theoretische- en praktische lesdagen.

Petra is zeer bevlogen in het overdragen van haar kennis en kunde betreffende het motiveren en stimuleren van gewenst gedrag. Daarnaast prikkelt, motiveert en begeleidt ze studenten om gedurende de opleiding meer inzicht te krijgen in hun karakter, hun eigen gedrag en in hun kwaliteiten en ontwikkelpunten. Petra begeleidt studenten zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak om ten volle in hun kracht te kunnen staan tijdens het trainen van paarden en het begeleiden van eigenaren.

KWALITEIT &
ERKENNING

Het bieden van een hoge kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke waarden voor de opleiding. 2Moons werkt met docenten die allen een autoriteit zijn op hun vakgebied. We vinden het zeer belangrijk om de veiligheid en kwaliteit van de opleiding hoog te houden.

De opleiding van 2Moons staat sinds 2013 ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). De opleiding is in 2014 erkend als scholing door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV). In 2017 is de opleiding erkend als beroepsopleiding door een verzekeringsmaatschappij. Met trots kunnen we melden dat 2Moons in december 2019 het NRTO-keurmerk (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) heeft behaald. 2Moons heeft er bewust voor gekozen om geen erkenning aan te vragen bij de KNHS. 
leslokaal2_edited.jpg

LOCATIES

2MOONS HOOFDVESTIGING
Hoekeindsehof 1, Bleiswijk

Een groot gedeelte van de opleiding vindt plaats in de moderne, sfeervolle en representatieve les-, trainings- en coachingsruimte van 2Moons in Bleiswijk. 

Het bedrijfspand van 2Moons is goed bereikbaar via het openbaar vervoer en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het is, vanaf de snelweg, makkelijk bereikbaar en is gelegen tussen Den Haag, Rotterdam, Gouda en Zoetermeer. 

INFORMATIE
BIJEENKOMST

Voor geïnteresseerden in het opleidingstraject van 2Moons wordt gedurende het jaar een aantal informatieavonden in onze trainingslocatie in Bleiswijk georganiseerd.

Op deze bijeenkomst krijg je veel informatie over de lesstof en de inhoud van de opleiding. Je kunt al het lesmateriaal inzien, al je vragen stellen en persoonlijk kennis maken met Petra. Ook bestaat de mogelijk dat je eventueel al kennis kan maken met toekomstige medestudenten. Elk jaar in april start een nieuwe studiejaar. Wanneer het leerjaar is gestart bestaat uiteraard de mogelijkheid om één of meerdere module(s) los te volgen.

 

Je bent van harte welkom op één van de informatieavonden. Uiteraard is jouw vriend, vriendin, partner, vader en/of moeder ook van harte welkom op deze informatieavond.

 

Het is een aanrader om een theorieavond ‘Paardengedrag en hoe daarmee om te gaan’  voorafgaand aan de opleiding bij te wonen. Deze avond is een prettige kennismaking met Petra, met de lesstof en met de principes van de Methode 2Moons®.

Data: 8 december en 19 januari  (19.30-22.00) Locatie: 2Moons Bleiswijk. Online deelname is uiteraard ook mogelijk.

ERVARINGEN VAN STUDENTEN

Aan het woord Mieke, Wilma, Gert, Sandra, Linda, Tamara en Wieke over hun achtergrond en ervaringen tijdens de opleiding van 2Moons en over hun toekomstplannen.
routebeschrijving2Moons.png

CONTACT

Bedankt voor jouw inzending

 

Ik vond het heel bijzondere jaren, heel veel geleerd op veel verschillende vlakken en ik heb niet het gevoel dat het nu eindigt. Het 2Moons gevoel neem ik in ieder geval voor altijd mee.


 

MARIEKE MORSINK
GEDIPLOMEERD GEDRAGSTRAINER