Foto 9.jpg
Lisanne2.jpg

Uit ervaring weet ik dat als je paard ongewenst, en misschien wel gevaarlijk, gedrag vertoont het heel lastig is om je hoofd koel te houden.

Tijdens een gedragstraining gaan we aan de slag op een manier waarbij we ons hoofd koel kunnen houden. Daarnaast is een “warm hart” belangrijk. Een paard vertoont niet voor niets bepaald gedrag. Door begrip te hebben voor het gedrag van het paard, kunnen we hem beter motiveren het gedrag te veranderen.

top Instructeurs logo.png

VERBINDING

Hoewel we constant met elkaar in contact zijn via onze telefoon en social media, ontbreekt het vaak aan échte verbinding. Juist deze verbinding zorgt ervoor dat ik tot de kern van een probleem kan komen. 

Echte samenwerking kan pas ontstaan als er verbinding is tussen de samenwerkende partners. Tijdens mijn trainingen en lessen gaan we op zoek naar de verbinding tussen mens en paard. Ik maak hierbij gebruik van mijn kennis van yoga, zonder zweverig te worden. Paarden houden ervan als wij met beide benen op de grond staan. En dat is precies wat yoga kan doen!

lisanne5.jpg
Lisanne portret.jpg

AAN DE SLAG MET LISANNE

Gedragstraining: € 75,- per uur.
Trailerlaadtraining: € 75,- per uur.

Voor een trailerlaad- en/of gedragstraining rekent Lynn maximaal 2 uur per dag/per training.

Loswerk en/of grondwerkles: € 35,- per uur.

Reiskosten: 0,19 ct/km (vanaf Rilland). 

Bach Remedies: Flesje Bach remedie (30 ml): € 12,50. 2e flesje (in dezelfde bestelling): € 7,50.

 

Ik vond de trailerlaadtraining erg leerzaam. Je hebt tijdens de training een heel natuurlijk leiderschap getoond naar mijn paard en naar mij. Nogmaals heel erg bedankt Lynn!


 

SENNA VAN POMMEREN
TRAILERLAAD TRAINING

NEEM CONTACT
MET ONS OP EN
MAAK EEN
AFSPRAAK

WIL JE OOK EEN
SUCCESVOLLE
TRAINING MET
JE PAARD?

CONTACT

Bedankt voor je inzending

top Instructeurs logo.png