top of page

2MOONS TOP INSTRUCTEURS

Met een selecte groep gediplomeerden, die allen uitblinken qua prestaties, technieken, kennis, kunde én door hun prettige persoonlijkheid is 2Moons een samenwerking aangegaan.

2Moons is trots op de fijne samenwerking met: 
Lisbeth, IngridElisa, Silja, Melanie en Roxy

Op deze pagina stellen deze 2Moons Top Instructeurs zich kort aan je voor en daarna kun je doorklikken naar de uitgebreide bedrijfspagina van de 2Moons Top Instructeurs. Alle 2Moons Top Instructeurs zijn zelfstandig ondernemer én professioneel werkzaam als gedragstrainer mens & paard.
 
De gedrags- en trailerlaadtrainingen vinden plaats op jouw stal of locatie waar jouw paard staat. Een 2Moons Top Instructeur komt dus naar jou toe! Kijk welke 2Moons Top Instructeur, in jouw regio, iets voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een training of cursus en voor het maken van een afspraak.

NL_edited.png

2Moons werkt door heel Nederland. Klik op één van de cirkels om de gegevens van de 2Moons Top Instructeur in jouw regio te kunnen zien. 

logo.png
top Instructeurs logo.png

VERZEKERD &
PROFESSIONEEL

2Moons Top Instructeurs zijn specialisten in paardengedrag en zijn opgeleid om lastige, risicovolle situaties met paarden goed in te schatten. Ze hanteren strenge veiligheidseisen om uw veiligheid, de veiligheid uw paard én van omstanders zoveel mogelijk te waarborgen.

Daarnaast hebben alle 2Moons Top Instructeurs een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten die hoort bij het professioneel uitoefenen van het beroep gedragstrainer voor mens & paard.

DE HOOGSTE
KWALITEIT

2Moons Top Instructeurs hebben jarenlang veel tijd, energie en geld geïnvesteerd in de degelijke 2Moons opleiding, aanvullingen daarop en hebben inmiddels veel werkervaring opgedaan. Door gebruik te maken van verschillende technieken en de juiste kennis en kunde toe te passen kunnen ze paarden trainen op het allerhoogste niveau.
2Moons Top Instructeurs zijn gespecialiseerd in paarden gedrag en kunnen paarden al snel motiveren en stimuleren tot gewenst gedrag. Hun werk is echter pas succesvol als de klant (voor het betreffende probleem :-) nooit meer belt en na de training geen enkele begeleiding meer nodig heeft.
 
Naast gedrags- en trailerlaadtrainingen geeft een aantal 2Moons Top Instructeurs ook paardrijles, cursussen, lezingen, menles, les in werken aan lange lijnen, coaching, hebben ze een fokkerij, voeden jonge paarden op, etc... Neem gerust een kijkje op de pagina's van de Top Instructeurs.
top Instructeurs logo klein.png

LISBETH HOUTHUIJZEN HORSE CONCEPTS

HOUTEN (UTRECHT)


Het mooie aan de Methode 2Moons vind ik het trainen in rust en het afstemmen van je training op het karakter van het paard en de situatie. Elke training is hierdoor anders. Ik vind het leuk om je paard te helpen én jou te coachen, zodat jullie na de training een nog beter team zijn. Naast de gedragstrainingen voor paarden, ben je zelf ook welkom voor persoonlijke coaching met behulp van paarden.
top Instructeurs logo klein.png

INGRID SMITS GEDRAGSTRAINING VOOR PAARDEN

Heb je een paard dan breng je daar vaak veel meer tijd mee door dan met je beste vriendin. En of je nou een wedstrijd- of recreatieruiter bent; iedereen spendeert die uren het liefst in ‘close harmony’. Een gedragsprobleem bij je paard kan zorgen voor een hoop onzekerheid en frustratie. Maar met de juiste training is ongewenst gedrag echt om te buigen.
Hoe? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met me op. 
top Instructeurs logo klein.png

SILJA DÖGG BJÖRGVINSDÓTTIR GAEFA

'Als klein meisje opgegroeid tussen de paarden, nu gediplomeerd paardengedragstrainer.' Ik heb van mijn passie mijn droombaan kunnen maken. Met de juiste kennis over het natuurlijke gedrag van het paard en de juiste tools kan ik jou en je paard helpen om een probleem op te lossen, of juist een nieuwe goede band op te bouwen. Lees hieronder meer over wat voor training ik jou kan bieden.
2Moons%20Breukelenhof%20Jonge%20Paarden%
top Instructeurs logo klein.png

ELISA JANSEN PAARDENGEDACHTEN

3 IMG-20220410-WA0052_edited.jpg
Ongewenste reacties van paarden worden vaak als gedragsproblemen gezien. Maar een paard is niet geboren met de kennis om netjes naast je te moeten lopen. Paarden reageren vanuit hun instinct en het is onze taak om ze te begrijpen. Ervaar jij een probleem bij je paard, neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik wil je graag helpen.
top Instructeurs logo klein.png

MELANIE TYRRELL IL CAVALLO D'ORO

Als ‘’paardenmeisje’’ weet ik als geen ander hoe belangrijk de band met je paard is en hoe vervelend het is als er gedragsproblemen zijn. 
Toen ik met mijn paard Fuur problemen kreeg, maakte ik kennis met de methode 2Moons. Dat heeft mij inzicht gegeven in hoe paarden leren en hoe je problemen kunt oplossen. Het resultaat is meer begrip voor paarden en een beter contact met je paard. Mijn wens is om paarden en hun eigenaren te helpen hun band te versterken. Want ieder paard is goud waard. 
Scherm­afbeelding 2023-06-12 om 14_edited.jpg
top Instructeurs logo klein.png
Ik weet uit ervaring hoe lastig het is als je paard ongewenst gedrag vertoont. Door mijn opleiding heb ik geleerd hoe ik ongewenst gedrag kan omvormen tot gewenst gedrag. Herken je dat? Ik wil jou heel graag helpen! Daarvoor kom ik bij jou op stal en ik geef ook les en training op mijn eigen locatie in Assendelft. Neem gerust contact met me op!
top Instructeurs logo klein.png

 

Mijn jonge paard wilde niet eens bij de trailer in de buurt komen. Maar door het vertrouwen dat Ingrid hem gaf, is het probleem nu opgelost. Je moet hem nu tegenhouden, anders blijft hij erop lopen.


 

JOKE LUIJENDIJK
TRAILERLAAD TRAINING

bottom of page