HENDRIK IDO AMBACHT (ZUID-HOLLAND)

 

Wie met paarden bezig is, weet dat het niet alleen maar leuk is. Soms ontwikkelt een paard vervelend, frustrerend, irritant of zelfs gevaarlijk gedrag. Vaak kun je dit probleemgedrag weer prima zelf oplossen of weet je de situaties waarin het ongewenste gedrag optreedt te vermijden. Ervaar je het gedrag van je paard als een probleem of wordt de situatie écht te gevaarlijk? Of heb je een eerste eigen of jong paard en kun je wel wat handvatten gebruiken? Neem dan contact op!
Heb je een paard dan breng je daar vaak veel meer tijd mee door dan met je beste vriendin. En of je nou een wedstrijd- of recreatieruiter bent; iedereen spendeert die uren het liefst in ‘close harmony’. Een gedragsprobleem bij je paard kan zorgen voor een hoop onzekerheid en frustratie. Maar met de juiste training is ongewenst gedrag echt om te buigen.
Hoe? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met me op. 

HOUTEN (UTRECHT)


 

Het mooie aan de Methode 2Moons vind ik het trainen in rust en het afstemmen van je training op het karakter van het paard en de situatie. Elke training is hierdoor anders. Ik vind het leuk om je paard te helpen én jou te coachen, zodat jullie na de training een nog beter team zijn. Naast de gedragstrainingen voor paarden, ben je zelf ook welkom voor persoonlijke coaching met behulp van paarden.

MARIJE RAUWERDA FRÁ SKOTI
 

 

Mijn jonge paard wilde niet eens bij de trailer in de buurt komen. Maar door het vertrouwen dat Ingrid hem gaf, is het probleem nu opgelost. Je moet hem nu tegenhouden, anders blijft hij erop lopen.


 

JOKE LUIJENDIJK
TRAILERLAAD TRAINING

WIL JIJ EEN
SUCCESVOLLE
TRAINING MET
JE PAARD?

2Moons
Hoekeindsehof 1

2665 JZ Bleiswijk
Ons team 2Moons Top Instructeurs
verzorgt trainingen door heel Nederland

2Moons Frankrijk
Sautou Haut
47140 Ste Foy de Penne
Penne d’Agenais, 
France
 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWBRIEF

VOLG ONS 

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

OP SOCIALE MEDIA