2Moons Breukelenhof Jonge Paarden Opvoed
FF6E1A3BA3F24F03BD8FEC86A0075845_edited.

Als endurance ruiter heb ik er niets aan als ik continu mijn paard moet begeleiden. Dat is gewoonweg veel te vermoeiend. Het paard moet zelf meekijken, opletten op de ondergrond, liggen er dikke takken, is er een groot hoogteverschil en hoe loopt het pad.  

Op de beweging van mijn lichaam moet ik hem in iedere gang en met ieder tempo moeiteloos aan een lange teugel door een bocht kunnen rijden. Veel van mijn trainingen zijn hierop gebaseerd. Ik vind het belangrijk dat een paard zelf zijn lichaam op de juiste manier leert gebruiken. Als hij dat zelf leert dan heeft hij mij niet meer nodig en kan hij het dus ten alle tijden toepassen. Dat werkt natuurlijk niet alleen voor het gebruik van zijn lichaam maar zeker ook voor het gebruiken van zijn hoofd. 

top Instructeurs logo.png

SAMENWERKEN

Als ik met jonge paarden aan het werk ga is een heel groot onderdeel van de training, gebruik je hersenen. 

Duik niet meteen weg naar je vluchtinstinct, maar kijk eerst, onderzoek en besluit dan of het super eng is of dat het misschien wel meevalt. En het mag super eng zijn, dat geeft jou als begeleider weer de kans om het nog begrijpelijker uit te leggen aan je paard wat jullie vertrouwensband alleen zal versterken. Werk samen met je paard. Laat je paard deelnemen in het gesprek. Kijk naar je paard, wat zie je? Welke lichamelijk signalen laat het paard zien? Lees je in, verdiep je in zijn taal en ‘praat’ met elkaar.

6652F705D0A947BFA5DF2D59F775C992_edited.
380CC41ACD67452DB01EB1691283DB88_edited.

AAN DE SLAG MET LINDA

Gedragstraining: € 75,- per uur.
Trailerlaadtraining: € 75,- per uur.
Voor een trailerlaad- en/of gedragstraining rekent Linda maximaal 2 uur per dag/per training.
Loswerk en/of grondwerkles: € 35,- per uur.
Reiskosten: 0,30 ct/km (vanaf Haarlem of Lieren). 
Bach Remedies: Flesje Bach remedie (30 ml): € 12,50. 2e flesje (in dezelfde bestelling): € 7,50.

 

Voordat ik de training met Linda begon had ik problemen met trailerladen. Naar aanleiding van wat nare ervaringen met de trailer vond mijn pony het erg eng om de trailer in te gaan. Met veel liefde en geduld heeft ze hem toch zover gekregen. Aanbevelingswaardig! 

MELANIE EN JOR
TRAILERLAAD TRAINING

NEEM CONTACT
MET ONS OP EN
MAAK EEN
AFSPRAAK

WIL JE OOK EEN
LEERZAME EN
SUCCESVOLLE
TRAINING?
top Instructeurs logo.png