top of page

INGRID SMITS:

"Volg je hart. Want dat klopt."

Logo Ingrid.png
top Instructeurs logo.png

Balisco (PRE) was zo bang voor de trailer dat hij er niet eens meer bij in de buurt wilde komen, Romeo (tuigpaard) werd levensgevaarlijk als hij een tractor zag, Luke (KWPN) bracht zijn eigenaar naar de wei in plaats van andersom en Penny (Haflinger) draaide steeds weg bij het opstijgen.

Het is een greep uit de trainingen die ik de laatste tijd met veel liefde en enthousiasme heb gedaan. Ik werk met allerlei soorten paarden en allerlei soorten mensen. Mijn jongste lesklant was vijf jaar, de oudste 78 (!). Je bent, kortom, nooit te jong of te oud om te leren. Tijdens de trainingen zal ik je van alles uitleggen en veel kennis met je delen, zodat jijzelf ook sterker in je schoenen komt te staan. 

HEB JE GEEN
EIGEN PAARD?

Maar wil je heel graag meer weten over het gedrag van deze bijzondere dieren? Leren hoe je er veilig mee omgaat? Of een loslopend paard leren sturen in tempo en richting?
Ook dan kun je lessen bij mij volgen. Mijn paard Pop is graag je leermeester. Pop staat in Ouddorp. En, ook leuk: voor jonge paarden, die nog niet onder het zadel zijn, bied ik speciale 'puppy-pakketten' aan. Het gaat om lessen in de aanloop naar het zadelmak maken van je paard. Interesse? Neem vrijblijvend even contact met me op.
top Instructeurs logo.png

AAN DE SLAG MET INGRID

Neem contact op met Ingrid Smits voor het reserveren van een training en/of les.
Ingrid Smits gedragstraining voor paarden

email: smitsi@xs4all.nl

telefoon: 06-21 18 44 85

Gedragstraining: € 50,- à 75,- per uur.
Trailerlaadtraining: € 75,- per uur.

Voor een trailerlaad- en/of gedragstraining rekent Ingrid maximaal 3 uur per dag/per training.

Loswerk en/of grondwerkles: € 35,- per uur.

Reiskosten: 0,30 ct/km (vanaf Rotterdam). 

Bach Remedies: Flesje Bach remedie (30 ml): € 12,50. 2e flesje (in dezelfde bestelling): € 7,50.

 

Ingrid is een geduldige, lieve topper. Ik was bang voor mijn paard en durfde geen rondje met haar te lopen. Nu loop ik met Phélina over een zeil met een paraplu boven ons hoofd. Ik heb zoveel geleerd, thanks!


 

CARINA MEER MOHR
GEDRAGSTRAINING

NEEM CONTACT
MET ONS OP:

Bedankt voor je inzending!

bottom of page