INGRID SMITS:

"Volg je hart. Want dat klopt."

Balisco (PRE) was zo bang voor de trailer dat hij er niet eens meer bij in de buurt wilde komen, Romeo (tuigpaard) werd levensgevaarlijk als hij een tractor zag, Luke (KWPN) bracht zijn eigenaar naar de wei in plaats van andersom en Penny (Haflinger) draaide steeds weg bij het opstijgen.

Het is een greep uit de trainingen die ik de laatste tijd met veel liefde en enthousiasme heb gedaan. Ik werk met allerlei soorten paarden en allerlei soorten mensen. Mijn jongste lesklant was vijf jaar, de oudste 78 (!). Je bent, kortom, nooit te jong of te oud om te leren. Tijdens de trainingen zal ik je van alles uitleggen en veel kennis met je delen, zodat jijzelf ook sterker in je schoenen komt te staan. 

HEB JE GEEN
EIGEN PAARD?

Heb je geen eigen paard, maar wil je heel graag meer weten over het gedrag van deze bijzondere dieren? Leren hoe je er veilig mee omgaat? Of een loslopend paard leren sturen in tempo en richting? Ook dan kun je bij mij terecht.
Ik heb zelf twee heel verschillende paarden: Pop (KWPN) en Finn (Irish Cob) met wie je lessen kunt volgen. Ook heb ik ervaring met het trainen van jonge paarden, die nog niet onder het zadel zijn. In de aanloop daar naartoe kun je veel leuke en nuttige trainingen doen. Veel eigenaren vinden het prettig en inspirerend om dat voortraject niet alleen, maar samen op te pakken.   

AAN DE SLAG MET INGRID

Neem contact op met Ingrid Smits voor het reserveren van een training en/of les.
Ingrid Smits gedragstraining voor paarden

email: smitsi@xs4all.nl

telefoon: 06-21 18 44 85

Gedragstraining: € 50,- à 75,- per uur.
Trailerlaadtraining: € 75,- per uur.

Voor een trailerlaad- en/of gedragstraining rekent Ingrid maximaal 3 uur per dag/per training.

Loswerk en/of grondwerkles: € 35,- per uur.

Reiskosten: 0,30 ct/km (vanaf Rotterdam). 

Bach Remedies: Flesje Bach remedie (30 ml): € 12,50. 2e flesje (in dezelfde bestelling): € 7,50.

 

Ingrid is een geduldige, lieve topper. Ik was bang voor mijn paard en durfde geen rondje met haar te lopen. Nu loop ik met Phélina over een zeil met een paraplu boven ons hoofd. Ik heb zoveel geleerd, thanks!


 

CARINA MEER MOHR
GEDRAGSTRAINING

NEEM CONTACT
MET ONS OP:

2Moons
Hoekeindsehof 1

2665 JZ Bleiswijk
Ons team 2Moons Top Instructeurs
verzorgt trainingen door heel Nederland

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWBRIEF

VOLG ONS 

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

OP SOCIALE MEDIA

© Copyright