team 2019-01-08T14:24:41+00:00

EVEN VOORSTELLEN

Sinds de start van de opleiding in 2011 hebben tientallen studenten aangetoond de Methode 2Moons® in theorie en praktijk zelfstandig toe te kunnen passen. Met een select aantal

gediplomeerden werkt 2Moons samen. Daardoor is het mogelijk om op diverse locaties in Nederland lessen, trainingen en cursussen te volgen gebaseerd op de Methode 2Moons®.

2MOONS

TOP INSTRUCTEURS

De 2Moons Top Instructeurs zijn met hoge resultaten afgestudeerd en behoren tot ‘de toppers’ uit de opleiding van 2Moons. Zij verzorgen lessen, gedragstrainingen, trailerlaad trainingen en cursussen gebaseerd op de Methode 2Moons® en van een zeer hoge kwaliteit.

Het team 2Moons Top Instructeurs wordt jaarlijks met nieuwe gediplomeerden uit de opleiding uitgebreid met als doel om samen zoveel mogelijk kennis gebaseerd op de Methode 2Moons® uit te dragen.

Nederland Placeholder
Nederland
Slide thumbnail

ONS TEAM

Petra Vlasblom
2Moons, Bleiswijk
info@2moons.nl
06-511 115 22
Sinds 2004 werkt Petra als professioneel gedragstrainer. Petra volgde opleidingen en cursussen in o.a.: dressuur, natural horsemanship, didactiek, communiceren met paarden, een driejarige studie aan de International School for Professional Horsemanship in België, workshops en een jaaropleiding bij Klaus Ferdinand Hempfling in Denemarken, cursussen bij Margrit Coates, een vierjarige studie gedragstherapie voor paarden, een opleiding tot coach en een opleiding systemisch werken.

Sinds de start van de opleiding van 2Moons in 2011 houdt Petra zich hoofdzakelijk bezig met het opleiden van professionele trainers en geeft ze lezingen, cursussen, en managementtrainingen over gedrag van mens en paard.

ONS TEAM

Jacqueline Herrings
Equi Jacky, Tilburg
jacqueline_herrings@hotmail.com
06-246 110 44
Het geeft Jacqueline veel plezier om een ander te leren hoe je een gedragsprobleem bij een paard kunt oplossen. Jacqueline weet namelijk nog heel goed hoe ze zicht voelde, toen haar eerste eigen paard weigerde de trailer op te lopen. Dat gevoel van onmacht, niet weten wat te doen en niet begrijpen waarom jouw paard ineens niet meer met je wil meewerken, kan ze zo weer oproepen. Als je eenmaal weet wat je moet of kunt doen, dan kun je weer vooruit. Jacqueline wordt ook heel blij als een eigenaar door begrip en kennis zijn of haar eigen paard weer leuk gaat vinden! Dankzij de Methode 2Moons® kan Jacqueline paarden trainen en eigenaren verder op weg helpen. Voor het jaar 2018 staat het behalen van het menbewijs voor het vierspan paarden en de opleiding werk aan de lange teugel van de NCSAH op de agenda. Want groeien is leuk, maar bloeien is nog leuker!  

ONS TEAM

Sandra van den Heuvel
Paardenmensen, Ouddorp
sandra@paardenmensen.nl
06-238 059 44
Sandra is gedragstrainer voor paarden en 2Moons top instructeur. Zij heeft als doel de omgang met je paard leuker, gemakkelijker en prettiger te maken. Sandra is gespecialiseerd in angstproblemen bij paard en ruiter. Lost gedragsproblemen en problemen met de trailer op, geeft les en beleert paarden op paardvriendelijke wijze. Ook training voor paard en ruiter met verblijf in Ouddorp behoort tot de mogelijkheden. Ideaal als je onder intensieve begeleiding samen grote stappen wilt zetten.

Sandra is paardenliefhebber en amazone. Ze rijdt veel buiten en traint voornamelijk dressuurmatig met soms een uitstapje naar een cross- of springparcours. Ze gelooft niet in hokjes, maar in het combineren van het beste van verschillende werelden. Horsemanship, logica en wederzijds respect staan in alle trainingen centraal.

ONS TEAM

Jolanthe Schretlen
Equine behaviour & training, Enschede
info@jolantheschretlen.nl
06-471 004 53
Toen Jolanthe een jonge merrie met een trailerlaadprobleem kocht was dit in 2009 voor haar de aanleiding om zich meer te gaan verdiepen in gedragskunde van het paard. Dit heeft inmiddels tot veel meer dan het oplossen van het probleem van haar eigen paard geleid. Na het afronden van de opleiding tot gedragsdeskundige bij 2Moons is Jolanthe haar eigen bedrijf begonnen in het trainen van paarden en het begeleiden van eigenaren.

Naast het oplossen van gedragsproblemen traint ze paarden en geeft ze les in grondwerk, aan de (dubbele) longe en onder het zadel. Belangrijk in alle trainingen vindt Jolanthe dat niet alleen het doel behaald wordt, maar de weg daar naartoe waardevol is voor het paard en de eigenaar.

ONS TEAM

Ingrid Smits
Gedragstraining voor paarden, Rotterdam
smitsi@xs4all.nl
06-211 844 85
Brengt je paard jou van A naar B in plaats van andersom? Of loopt hij dwars door je heen? Ingrid kan je leren hoe je die situatie ombuigt en voor je paard een prettig soort leider wordt. Ook voor de opvoeding van jonge paarden kun je bij haar terecht. Denk daarbij aan grondwerk, loswerk, schriktraining, longeren en wennen aan een zadel. Wil je paard niet in de trailer of vrachtwagen? Ingrid leert je paard rustig naar binnen lopen en legt stapje voor stapje uit wat ze aan het doen is, zodat je het daarna zelf kunt.

Klanten over Ingrid: 'Ze werkt met veel liefde en geduld, maar ook met een vleugje humor en heel veel enthousiasme.' 'Ingrid heeft zelf een KWPN-paard, maar kan met alle soorten uit de voeten.' 'Warmbloed, koudbloed, Shire of Shetlander; het maakt me niet uit. Ze zijn me allemaal even lief.'

AAN DE SLAG

MAAK EEN AFSPRAAK!

2Moons Top Instructeurs zijn direct te benaderen voor het afspreken van trainingen en lessen. De kosten van trailerlaadttaining en/of van een gedragstraining bij jou op locatie zijn €75,- per uur, met een maximum van €225,- per dag(deel). Richtprijzen voor grondwerk- en loswerkles zijn €30,- per uur. De reiskosten zijn €0,30 cent per kilometer.

  • Paardenfluisteraar
  • Karakter coach
  • Paardencoach
  • Trailerladen

Vandaag les longeren met dubbele lijnen van Jacqueline gehad. Kayleigh en ik hebben weer hard gewerkt. We zijn nu moe maar voldaan. Bedankt Jacqueline!

Sanne Kievit WergerLONGEERLES

Sinds ik bij Sandra lessen volg, begin ik mijn paard steeds meer te begrijpen en leiden i.p.v. andersom. Bijzonder hoe we door Sandra iets voor elkaar krijgen waar we zelf lang mee zat te tobben.

Deminique de HoopGRONDWERKLES / GEDRAGSTRAINING

Jolanthe heeft mij prima geholpen toen mijn jonge paard niet meer in de trailer wilde of durfde. In alle rust stond zij er binnen een uur op en laat ze zich nu ook weer door mij laden.

Annette BlokTRAILERLAADTRAINING

Mijn jonge paard wilde niet eens bij een trailer in de buurt komen. Maar door het vertrouwen dat Ingrid hem gaf, is het probleem nu opgelost. Je moet hem nu tegenhouden, anders blijft hij erop lopen.

Joke LuijendijkTRAILERLAADTRAINING

Ik had problemen had met het laden van mijn ruin. Zijn voorbenen gingen de klep op, maar vooruit ging hij niet. Na 1 sessie met Sandra stond hij super rustig in de trailer. Sandra neemt alle tijd voor jou en je paard en ze begrijpt het paard echt!

PATTY VAN DER KOOITRAILERLAADTRAINING

Heel erg blij met de begeleiding en lessen van Jolanthe… De rust die ze uitstraalt, het geduld dat ze heeft. Mijn paard reageert er heel goed op! En ik leer ook elke les weer meer, paard happy, baas happy.

Nikita PaauweGEDRAGSTRAINING

Ingrid is een geduldige, lieve topper. Ik was bang voor mijn paard en durfde niet eens een rondje met haar te lopen. Nu loop ik met Phélina over een zeil met een paraplu boven ons hoofd. Ik heb zoveel geleerd, thanks!

Carina Meer MohrGEDRAGSTRAINING

Vier jaar heb ik moeite gehad met laden. Mijn paard Vino en ik hebben dankzij Jacqueline een betere band dan voorheen, waardoor de communicatie beter verloopt en hij dus daadwerkelijk de trailer op gaat.

Charlotte Mons van DoorenTRAILERLAADTRAINING

Contact

2Moons
Hoekeindsehof 1
2665 JZ Bleiswijk
06 - 511 115 22
info@2moons.nl

Top