top of page
logo.png

MANAGEMENT & BEDRIJFSVOERING

MODULE 15

In deze module komen de belangrijkste zaken van management en bedrijfsvoering aan bod. Ga je professioneel aan de slag?  Doe je dat parttime of fulltime? Kies je voor loondienst of ga je als ZZP’er aan de slag? Hoe maak je een goed en succesvol bedrijfsplan? 

Hoe bepaal je je doelgroep? Wat kan marketing en reclame voor jouw bedrijf doen? Waar moet een goede website aan voldoen? Wat is jouw ideale klant? Wat is jouw ‘unique selling point’ en hoe vertel je dat kort en bondig?
 

Hoe maak je een blauwe oceaan en wat is jouw landingsbaan? Welke bedrijfsvorm past bij jou en welke juridische en fiscale aspecten horen bij die keuze? Wanneer schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel? Wat verandert er met de Omzetbelasting vanaf 2020? Hoe lees je een balans en een winst en verliesrekening? Wat zijn bedrijfskosten en investeringen? Wanneer mag en wanneer moet je factureren? Hoe voer je een efficiënte webbased administratie? Doe je je eigen administratie of wil je liever naar een betrouwbare adviseur? Wat zijn daarvan de kosten? Hoe beperk je persoonlijke- en bedrijfsrisico’s? Welke verzekeringen zijn verplicht? En we gaan tenslotte ook in op bijzondere vormen van gedragsbeïnvloeding. 

Docent

Studielast
2 dagen

 

Prijs module
€350,-

 

Prijs per dag

€160,-
 

Data 2019
zaterdag 23
november

Nicoline Huizinga - Maak jezelf én jouw bedrijf zichtbaar.

zondag 24 november

Jim Schalekamp - management en administratie

Data 2020
zaterdag 28 november
Nicoline Huizinga - M
aak jezelf én jouw bedrijf zichtbaar.

zondag 29 november

Jim Schalekamp - management en administratie

Locatie
2Moons Bleiswijk

 

Een goede laatste lesdag van een geweldige, zich voortdurend door ontwikkelende, creatief gepresenteerde en zelflerende, refectieve opleiding!
Petra, kei bedankt!


 

ARIE VERMAAS
STUDENT OPLEIDING 2MOONS

routebeschrijving2Moons.png
bottom of page