PAARD

Je paardendroom verwezenlijken, Ik kan je helpen! Paarden hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. En met alle verkregen expertise wil ik het geen wat ik van hun geleerd heb doorgeven aan andere mensen in een ongedwongen sfeer.

Het draait om respect en vertrouwen en ik kan zorgen dat er een goede communicatie tussen jullie ontstaat op basis van deze twee kernwaarden. Dit doe ik onder meer op basis van gedragstraining of trailerlaadtraining bij jou op locatie. In alle rust en liefde werken we samen met je paard, maar er is ook duidelijkheid nodig van beide kanten om wederzijds respect te verkrijgen. Jij begrijpt je paard en hij jou dat is het doel dat ik na streef. 

top Instructeurs logo.png

& INSPIRATIE

Daarnaast geef ik je meer inspiratie door de diverse leuke en leerzame evenementen die georganiseerd worden op mijn accommodatie. 

Hierbij kun je denken aan schriktrainingen, maar ook lezingen of clinics. Het is ook mogelijk om een loswerk of grondwerk les bij mij te boeken om de paardentaal nog beter onder de knie te krijgen. Dit kan op jouw eigen locatie met jouw eigen paard, of op mijn accommodatie met één van mijn paarden. 

MIJN LOCATIE

Midden in de randstad aan de A12 staat mijn accomodatie. Een mooi stukje platteland en ideaal als je je even wilt onttrekken uit het dagelijkse leven. Er staat een luxe pipowagen op het terrein waar vanuit clinics en lezingen worden gegeven.
Tevens is er een grote rijbak aanwezig en 6 luxe stallen in ons ruime stallen complex. Overal wordt aan gedacht zodat jij en je paard zich volledig kunnen richten op de clinicdag en zich nergens zorgen om hoeven te maken. Daarnaast is de accommodatie ook af te huren voor vergaderingen of eigen te organiseren clincs/lezingen. Zie jij je al zitten in de dug-out met een drankje in de hand wegkijkend over de weilanden?

Gedragstraining: € 75,- per uur.
Trailerlaadtraining: € 75,- per uur.

Voor een trailerlaad- en/of gedragstraining rekent Lynn maximaal 2 uur per dag/per training.

Loswerk en/of grondwerkles: € 35,- per uur.

Reiskosten: 0,30 ct/km (vanaf Waddinxveen). 

Bach Remedies: Flesje Bach remedie (30 ml): € 12,50. 2e flesje (in dezelfde bestelling): € 7,50.

 

Ik vond de trailerlaadttaining erg leerzaam. Je hebt tijdens de training een heel natuurlijk leiderschap getoond naar mijn paard en naar mij. Nogmaals heel erg bedankt Lynn!


 

SENNA VAN POMMEREN
TRAILERLAAD TRAINING

Paard&inspiratie.png

Bedankt voor je inzending!

CONTACT
MET LYNN

top Instructeurs logo.png