top of page
logo.png

GEDRAG BEÏNVLOEDEN
MET BACH REMEDIES

Bach Remedies zijn druppels gemaakt uit bloesems van bomen en struiken die een positief effect hebben op de gemoedstoestand van mens en dier. Er zijn 38 remedies om 38 verschillende gemoedstoestanden te kunnen beïnvloeden. 

Telefonisch consult
(advies voor de juiste samenstelling van een
 Bach-Remedie).

€25,-
 

Flesje Bach-remedie (30 ml)
€12,50 

2e flesje in dezelfde bestelling.

€7,50
 

Verzendkosten
€6
,95
 

Kies een adviseur voor een juiste remedieZelf Bach Remedies leren maken

Druppels gebruiken om het gedrag van paarden te beïnvloeden, het klinkt misschien zweverig, maar dat is het absoluut niet. Bij bepaalde trainingen adviseren we een combinatie van Bach remedies om een training te ondersteunen. Ervaring in het gebruiken van de Bach remedies bij paarden leert dat de Bach Remedies wél degelijk een succesvolle ondersteuning kunnen zijn om het gedrag van paarden te beïnvloeden en de training positief te ondersteunen. Bach Remedies kunnen o.a. worden ingezet bij: angst, dominantie, paarden met trauma, verdriet, veranderingen (een nieuwe baas, nieuwe stal), innerlijke onrust, etc.

 

Uiteraard gaat het samenstellen van een Bach-remedie in overleg met de eigenaar van het paard. Heb jij het idee dat een Bach-remedie voor jouw paard (of voor jouzelf) een positief effect kan hebben op de gemoedstoestand? Neem gerust contact op met één van de 2Moons Top Instructeurs voor meer informatie of voor een telefonisch consult. Zij kunnen een gedegen advisies geven welke samenstelling van Bach-remedies voor jouw type paard en die specifieke situatie de juiste is. 

bottom of page