top of page
logo.png

VERTROUWEN

VERBINDING &

TUSSEN MENS & PAARD

GRENZELOOS VERTROUWEN

Wanneer contact en een diepe verbinding ontstaat tussen mens & paard kunnen paarden zoveel veiligheid in het samenzijn met de mens ervaren dat ze al hun vluchtinstinct durven los te laten.

Paarden kunnen volledige veiligheid ervaren en zich overgeven aan het leiderschap van de mens. Zo'n moment van volledige overgave ziet er vaak magisch uit. Petra zegt hierover: "Bij elke training met een paard maak ik verbinding en contact. Dat zijn altijd magische momenten, vooral bij paarden waarvan het vertrouwen is beschadigd. Met mijn eigen paarden Two Moons en Kalouscha is het contact, de verbinding en het wederzijds vertrouwen duidelijk zichtbaar. In ben dankbaar voor de mooie momenten van samenzijn met paarden en het feit ik hun grenzeloze vertrouwen in de mens steeds weer  mag ervaren.

VERTROUWEN

VERBINDING &

PAARDEN
MET TRAUMA'S

Petra maakt datzelfde contact en verbinding wanneer ze werkt met angstige, mishandelde en/of beschadigde paarden. Het vertrouwen van paarden die een trauma hebben opgelopen is weer volledig te herstellen door te werken volgens de principes van de Methode 2Moons®.
 Gipsy, het witte paard hiernaast was, na een traumatische ervaring met een dierenarts, zijn vertrouwen in de mens kwijt. Hij liet zich (meer dan een jaar) niet meer aanraken en trapte naar mensen. Na de training is het vertrouwen weer volledig hersteld. Niet alleen het vertrouwen in Petra, maar ook (en dat is véél belangrijker) is het vertrouwen in de eigenaresse en overige mensen weer hersteld.

Fotografie: Nicole de Bruijn

Finn is al een aantal keer bij de slacht aangeboden omdat hij zo lastig en onbenaderbaar was. Finn is niet meer aan te raken en trapt als je 'm wilt benaderen. Petra stemt zich af op Finn en kan vervolgens zijn energie omlaag te brengen. Na slechts één training op basis van de Methode 2Moons® is het vertrouwen van Finn weer volledig hersteld en laat hij zich weer aanraken..

Binnenkort worden hier meer filmpjes geplaatst van trainingen met paarden waarvan het vertrouwen is hersteld dankzij een training op basis van de Methode 2Moons®. 

EEN BESCHADIGD
PAARD WEER VERTROUWEN GEVEN

 

De vraag “hoe heeft 2Moons dat nu gedaan?” hebben we in de afgelopen dagen erg vaak gehoord en apetrots proberen we het iedere keer weer uit te leggen..


 

KIM HEIJSTEK
GEDRAGSTRAINING

routebeschrijving2Moons.png

CONTACT

Bedankt voor jouw inzending

bottom of page