Ik schrijf me in op de
vervolg opleiding Level 1

GEDRAGSTRAINER MENS & PAARD

Ik wil mijzelf graag inschrijven op de vervolgopleiding

Keuze 1: Je staat ingeschreven op de vervolgopleiding. Je kan meteen een groep en datum reserveren voor jouw deelname aan module 3. Je ontvangt een factuur voor het bedrag van 1.735,- euro. Deze factuur dient pas 4 weken voor aanvang van module 3 (in de lente/zomer van 2023) te worden betaald. Jij vraagt op 2 januari (of bij afwijzing op 1 maart of later) het STAP budget aan. Bij toekenning van het STAP Budget verrekenen we dat meteen. Als je inmiddels betaald hebt ontvang je 1.000,- euro van ons en als je nog niet betaald hebt passen we de factuur aan met 1.000,- euro korting naar 735,- euro.  

Keuze 2: Je vraagt op 2 januari STAP budget aan en wacht op toekenning van het STAP Budget. Je kan nog geen datum reserveren voor deelname aan module 3. Na toekenning van het STAP Budget sta je ingeschreven op de opleiding en kun je een keuze maken voor data voor jouw deelname aan module 3. Je ontvang van ons een factuur van 735,- euro.  

Na het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier ontvang je binnen 48 uur een aanmeldformulier per email met instructie om het STAP budget aan te kunnen vragen. Heb je binnen 48 uur geen email met aanmeldformulier van ons ontvangen? Laat het ons dan meteen weten! Zodra het STAP budget is toegekend sta je definitief ingeschreven op onze vervolgopleiding. Wij laten dat uiteraard zo snel mogelijk aan je weten. 

Wat als je subsidie niet wordt toegewezen? Balen! Uiteraard kun je het nog een keer proberen en je weer voor de volgende STAP-budget ronde inschrijven. Elke 2 maanden komt er weer nieuw STAP budget beschikbaar. Wij sturen je (een week voor de nieuwe aanvraagdatumautomatisch een nieuw formulier om het STAP budget aan te vragen. Uiteraard is er geen verdere verplichting en halen wij je indien gewenst van de lijst.

De lesdagen van de opleiding volg ik graag:

Hartelijk bedankt voor je inschrijving.