top of page

Ik schrijf me in op de
vervolgopleiding Level 1, 2 of 3

GEDRAGSTRAINER MENS & PAARD

Ik wil mijzelf graag inschrijven op de volgende opleiding:
Ik wil mijzelf graag inschrijven onder de volgende conditie:

Keuze 1: Je staat definitief ingeschreven op de vervolgopleiding van Level 1, 2 of 3. Studenten die inschrijven op level 1 kunnen meteen een groep en datum reserveren voor deelname aan module 3. Studenten die inschrijven op level 2 kunnen een datum en groep reserveren voor deelname aan module 8. Je ontvangt een factuur voor het volledige bedrag van de vervolgopleiding (dus zonder STAP subsidie). Deze factuur dient 4 weken voor aanvang van de eerste lesdag (lente/zomer 2023) aan 2Moons te worden betaald. Jij ontvangt van ons een aanvraagformulier en vraagt ondertussen het STAP budget aan. Bij toekenning van het STAP Budget verrekenen we € 1.000,- en ontvang je € 1.000,- van ons terug en als je inmiddels al betaald hebt. Heb je nog niet betaald, dan passen we de factuur aan met 1.000,- euro korting.  

Keuze 2: Je vraagt STAP budget aan en wacht op toekenning van het STAP Budget. Je kan nog geen datum reserveren voor deelname aan module 3 of module 8. Na toekenning van het STAP Budget sta je definitief ingeschreven op de vervolgopleiding en kun je een keuze maken voor data voor jouw deelname aan module 3 of 8. Je ontvang van ons een factuur voor de kosten van de vervolgopleiding waarop de € 1.000,- Stap subsidie in mindering is gebracht.  

Na het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier ontvang je binnen 48 uur een aanmeldformulier per email met instructie om het STAP budget aan te kunnen vragen. Heb je binnen 48 uur geen email met aanmeldformulier van ons ontvangen? Laat het ons dan meteen weten! Zodra het STAP budget is toegekend sta je definitief ingeschreven op onze vervolgopleiding. Wij laten dat uiteraard zo snel mogelijk aan je weten. 

Wat als je subsidie niet wordt toegewezen? Balen! Uiteraard kun je het nog een keer proberen en je weer voor de volgende STAP-budget ronde inschrijven. Elke 2 maanden komt er weer nieuw STAP budget beschikbaar. Wij sturen je (een week voor de nieuwe aanvraagdatumautomatisch een nieuw formulier om het STAP budget aan te vragen. Uiteraard is er geen verdere verplichting en halen wij je indien gewenst van de lijst.

De lesdagen van de opleiding volg ik graag:
Kruis de gewenste betaling aan:
Algemene voorwaarden

Bedankt voor jouw inschrijving en hartelijk welkom op de vervolgopleiding!

bottom of page